fbpx

Здравейте! Името ми е Деница,на 28 г.съм и живея във Варна от няколко години. За мен Станчо Станев е Вълшебник – с магически ръце и щедро сърце – невероятен човек с неизчерпаема сила! Наричам го още – „Лечителя”, защото лекува всякакви случаи и най – удивителното и шокиращо за всички е умението му да лекува от разстояние!

Бих искала да ви споделя как помогна на мен и на моето семейство в труден за нас момент!

Имах една стара травма на 3-ти прешлен от гръбнака, който често се възпаляваше и ме караше да се чувствам като млада старица…не можех да си представя живота занапред с тази съпътстваща болка, за която лекарите казваха, че няма лек, а само болкоуспокояващи и инжекции…… За щастие съдбата ме срещна със Станчо Станев, за което съм безкрайно благодарна! След няколко сеанса болката намаля и отшумя и в момента не ме боли дори при смяната на времето. Един от тези сеанси се наложи да бъде от растояние, защото от неправилно клякане и стоене на течение така се бях схванала, че трудно можех да се придвижвам от болка…Обадих се на Станчо Станев и малко след това почувствах затопляне на болното място. Не след дълго вече можех да тичам, от което бях шокирана!!!

Друго, което искам да ви споделя е, че докато бях бременна играех оздравителна гимнастика „Цигун”при Станчо Станев в Център „Шъндао” и благодарение на това се радвах на лека и безпроблемна бременност и лесно раждане.

През август месец тази година един летен вирус повали синът ми, който е на 1 г. и 9 месеца, придружен с повръщане, разстройство и темпертура. Организмът му беше обезводнен, нямаше желание да се храни от постоянното повръщане и лежеше безжизнен в ръцете ми ….Според лекарите трябваше да влезем спешно в болница, но преди това реших да се обадя на Станчо Станев. Той му направи 2 сеанса от разстояние и един на живо, като след всеки сеанс Михаил се изхождаше обилно в памперса и болките в коремчето му отшумяваха…Когато се прибрахме в къщи, Мишо ни дари с първата си усмивка от последните няколко дена, започна да поема течности и да се храни по малко… След 2 дена вече бяхме на плажа. А ако не се бях свързала със Станчо Станев, щяхме да изкараме лятната си почивка в болницата, на системи и антибиотици…..

И не на последно място искам само да споделя и за баба ми, която страда от силни болки от прищипан нерв и ошипяване на гръбнака. Тя не можеше да заспива без болкоуспокояващи, а сега се радва на здравето си благодарение на вълшебния мехлем за шипове, приготвен от Станчо Станев.

След тези откровения, не вярвам и вие да се замисляте дълго при евентуална нужда! Препоръчвам ви да не се колебаете много, а да се уверите лично в неговите умения и способности!

С уважение и благодарност:

Деница Маринова – Касабова,

гр. Варна