fbpx

На 19 години съм и живея в град Русе. Имах нередовен цикъл, но този път не ми идваше 9 месеца. Ходих на преглед при двама доктори, но те не откриха причината за проблема ми. Правиха ми всякакви изследвания и дори ми предлагаха операция, от която ще се види коя е причината и защо нямам цикъл, но аз не се съгласих и реших да потърся помощ от алтернативната медицина.

Бях чувала за г-н Станчо Станев от мой близък познат на който е помогнал при много проблеми и продължава да му помага, но не бях се срещала лично с него. Случайно научих, че той ще идва в Русе за няколко дни и мога да потърся неговата помощ. Силно вярвах в способностите му и се надявах, че ще ми помогне. От него разбрах и осъзнах, че причините за нашите заболявания са в нашите мисли, емоции и дела. Заедно с него намерихме причината в миналото и я отстранихме с негова помощ.

В два последователни дни той ми направи по един сеанс за около 40 минути и на следващия ден … чудото се случи! След 9-месечно прекъсване цикъла ми дойде, а най-важното е че продължава да ми идва вече всеки месец редовно. Нямам думи, с които искам да благодаря на този ЧОВЕК, защото той не само ми помогна тогава, но и промени начина ми на мислене. От него разбрах, че хората сами си вредят на здравето без да осъзнават това. Всичко, което ми каза дълбоко се запечата в съзнанието ми и винаги следвам неговите съвети. Чета книгите, които ми препоръча и всеки ден благодаря на Бог, че ме срещна с г-н Станев. Препоръчвам го на всички мои познати със здравословни проблеми и всички, които са се срещнали с него са останали много доволни, защото не само им и е помогнал, но им е отворил очите за начина им на живот занапред.

Благодаря ви, че ви има г-н Станев! Бъдете жив и здрав, защото много хора имат нужда от вас!

Валентина Петрова

Гр. Русе