fbpx

Здравейте ! Искам да споделя за моето заболяване и лечението. От доста време имах силни болки в гърба, които отиваха към кръста и корема. Ходих при доктори в София, които ме лекуваха за възпаления на пикочните пътища. Имаше ефект, но за кратко и болките започваха отново.

В края на 2007, научих и реших да посетя Станчо Станев във Варна, за когото бях чувал че помага при най-различни случаи. Когато започна да ми прави първата процедура, почувствах силно затопляне, в областа на кръста и корема. Имаше и болка, която постепенно взе да отшумява. Направихме 3 процедури, след които аз не чувствах да ме боли нещо. Просто все едно никога не е имало болка. След това, когато почувствам някакво неразположение му се обаждам по телефона и той веднага ме включи в програмата за дистанционно лечение „ЦИ НЕТ” и ми помогна.

Майка ми беше много зле с психиката, имаше тежка депресия. Пиеше доста силни лекарства, от които нямаше никакъв ефект. Това продължи няколко месеца. Тогава баща ми я заведе във Варна при Станчо Станев за когото му бях споделил. Той и направил 5 процедури и майка ми всеки път заспивала на стола. След като се върна в Русе тя беше като нов човек. Спря да пие каквито и да било лекарства за депресията, защото се чувстваше добре. Оттогава, когато почувства леко напрежение, търсим г-н Станев за помощ и веднага всичко се оправя, въпреки растоянието между Русе и Варна.

Искам да разкажа и още нещо интересно. Имам питбул. От известно време, всеки път когато излезем на разходка той много се страхува от канали, решетки, дупки и шахти. Помолих Г-н Станев да помогне. Той ме разпита подробно какво се е случило, какво е предизвикало този страх. След като разбра каквото му е необходимо, каза че ще опита да му помогне, чрез програмата „ЦИ НЕТ”. Когато започна процедурата, кучето ми си легна и след около 2 минути заспа. И сега вече като излезем навън не се страхува и си ходи спокойно. Просто нямам повече какво да кажа.

За мен Станчо Станев е изключителен човек и заслужава най-доброто.

Препоръчвам го на всички свои познати, препоръчвам го и на вас. Ако имате някакъв здраводловен проблем не се колебайте да му се обадите.

Благодаря му от сърце!

Борис Иванов

Гр. Русе