fbpx

Преди години бях ударила гърба си при падане през зимата и от тогава имах болки, които с течение на времето се увеличаваха, докато стигнах до там, че не можех да стоя права дори и два часа. Лекарите ми направиха снимка и ми обясниха, че най-вероятно в следствие на падането са се образували междуребрени хернии.

За г-н Станев и неговите способности научих случайно, след като се оплаках от жестоките болки в гърба на моя позната. Тя ми даде телефона му и адреса. Посетих го лично в кабинета му във Варна, където той ми направи първата процедура. Трябваше да се прибирам вече в Тетевен и затова много се притесних, че трябва да прекратим лечението. Г-н Станев ме успокои, като ми каза, че може да продължим лечението дистанционно. Това много ме учуди, но реших да опитам, защото нямах друг избор.

За моя най-голяма изненада, след ежедневни дистанционни процедури за една седмица болката изчезна… завинаги. Сега всичко е отново нормално и мога да се справям с ежедневните си задължения на работа и в домакинството без болка.

Най-сърдечно благодаря на г-н Станев и му пожелавам успехи в неговите начинания.

Д.А., гр. Тетевен