fbpx

Здравейте ! Преди 8 години загубих близък роднина и това повлия много на здравето ми. Започнах да се страхувам от всичко, да получавам нервни кризи и така всеки ден. След това започна и световъртеж, тежест в гърдите всяка вечер и мислех че повече никога няма да се чувствам добре. Страхувах се да стоя сама, за да не припадна, умра или нещо да ми се случи.

Ако останех сама изпадах в паника, получавах сърцебиене и се чувствах неадекватно. През 2006 години след дълги мъки започнах да пия антидепреснти и така до септември 2007 г. Тогава разбрах за Станчо Станев и за миг не се поколебах да го посетя. И така в края на септември 2007г. отпътувах за Варна. Когато се срещнах със г-н Станев, сякаш се заредих с положителна енергия моментално. Просто докато го гледах в очите и нещо ме караше да се усмихвам. Направи ми 3 процедури в продължение на 2 дни. По време на процедурите имах чувството че заспивам, така се отпусках, че просто никога дотогава не се бях чувствала така. Просто бях ИЗУМЕНА. Тръгнах си от Варна като нов човек. Забравих за антидепресантите и за абсолютни всякакви лекарства. Просто когато почувствам напрежение, се свързвам със Станчо Станев и той чрез програмата „ЦИ НЕТ” от разстояние ми помага за минути. От както се срещанах с него чувствам голяма сила и подкрепа. Знам че във всеки един момент ще ми помогне и най важното – ВЯРВАМ МУ !!!

Имам дъщеричка на 4г. Тя боледуваше мн често, всеки месец пиеше антибиотик. Октомври се разболя, легна на легло с много висока температура. Не знаех какво да правя, лекарствата не помогнаха. Веднага потърсих г-н Станев и му казах какво е положението. Той ми отговори че ще помогне на дъщеря ми и след половин час тя ще се чувства добре, аз трябваше само да я наблюдавам. В 18:30 започна процедурата. Тя лежеше на леглото и плачеше. Към 18:45 ч тя стана започна да се смее, да рисува и играе. А аз бях толкова щастлива. Оттогава се разболя само веднъж през март 2008 г. и отново го потърсих ,точно за 20 минути той успя да и свали температурата от 37.5 до 36.8 и то отново от разстояние.

От Станчо Станев съм научила много неща, но най важното е „С нашите мисли, чувства и дела, сами създаваме болестите си“.
Винаги когато не се чувствам добре, го търся за помощ и ще продължавам да го правя, защото наистина ми помага много бързо. Много съм щастлива,че го познавам. Той е уникален човек. Просто незаманим.

Десислава Маркова

Гр. Русе