fbpx

С голяма благодарност бих искала да споделя своите впечатление и най-вече възхищение от наученото в център Шъндао и майстор Станчо Станев.

Имах възможността да се запозная и практикувам, за кратък период от

време, изкуството цигун в школата Шъндао, два пъти седмично по един
час, в рамките на около шест месеца.

Не дълъг период, но достатъчен, за да усетя върху себе си положителните прояви в следствие на практикуването на цигун и първите стъпки в тайчи. Само, който не го е изпробвал не би могъл да разбере какво е усещането и колко зареждащо е въздействието му.

Освен тези занимания имах възможността да изпитам и лечебния ефект на традиционният китайски лечебен метод – Цигун терапия, който майстор Станев приложи при лечение на възпаленото ми сухожилие или т.н. „тенис-лакет“. С притискане на определени болезнени точки на врата и ръката, и чрез силно енергийното си въздействие само след броени минути болката в тези места изчезваше. Много мои близки и приятели, които в началото с доза скептицизъм приемаха думите ми за „вълшебното лечение“, имаха възможността сами да се убедят в тези
способности на майстор Станев и бързият ефект на неговото лечение.

Най-шокиращо дори и за мен беше неговото приложение на разстояние, енергийно въздействие и лечение на километри отстояние м/у майстор Станев и пациентът! Синът на мой приятел, който в продължение на повече от 15 дни беше в кома в следствие на тежка катастрофа и който независимо от многократните опити на близките му да му въздействат, за да излезе от нея, успя само след еднодневното дистанционно въздействие на майстор Станев да реагира по команда. Звучи невероятно, така е – но сега момчето е много по-добре и колкото и бавно да е, се връща към нормалното си ежедневие. То едва ли би било факт ако не беше намесата на майстор Станев в такъв сублимен момент.

Едва ли има адекватен начин за изказване на благодарност на майстор Станев! На тези, които четат написаното нека да кажа: Не ми вярвайте, а идете и сами се убедете! Успех, Станчо и дано имаш повече последователи, възстановени и доволни пациенти!

С благодарност,

Илияна Даскалова
София