fbpx

За нуждата от енергийна защита…

Из “Канон за Здравето” на Станчо Станев

Често при мен идват хора, които са забелязали, че в живота им се случват различни странни неща, че нещо не е както трябва, че се случват неща, които излизат извън контрол. Понеже са чували за подобни случаи, обикновено казват, че май имат някаква енергийна намеса, някакво енергийно въздействие.

Понякога това въздействие се получава в присъствието на определени хора и това се забелязва все пак един ден. Появи ли се такъв човек, присъстващите започват да се чувстват дискомфортно, да получават главоболие, сърцебиене и други подобни. Ако той се махне, след известно време състоянието им се успокоява.

Често хората казват за някого: „Нищо не ми е направил този човек, но не мога да го понасям“. Народното поверие казва за някого, че „има лоши очи“ и пазят децата си от него. Много често те го правят неосъзнато, без да искат. Тогава те самате избягват да гледат деца и да им се радват.Народа казва на това „уручасване“, а когато се радват на малко дете, често казват:“пфу, да не му е уруки“.

Обикновено наричат тези хора „енергийни вампири“. Те биват осъзнати и неосъзнати. Неосъзнати са тези хора, които обичат да се оплакват, когато имат някакъв проблем и нещо не им е наред. Те отиват при някого и започват да му се оплакват надълго и нашироко.Така на тях им олеква, става им добре, зареждат се с енергия, а другите се чувстват зле след това. Защото са им прехвърлили „енергийните си боклуци“ така да се каже. Тези хора не го правят нарочно и не го осъзнават.Просто са си такива.

Осъзнатите енергийни вампири пък, търсят нарочно хора с повече енергия или големи групи хора от които се зареждат. Правят го съзнателно и внимателно подбират жертвите си.Често те търсят общественото внимание, което засилва ползата за тях. Такива „осъзнати енергийни вампири“ са скандалджиите. Те непрекъсвато търсят подходящо място и хора за да направят скандал. Колкото е по-голям, толкова е по-добре за тях.

Много често се налага да общуваме с такива хора и не можем да го избегнем – на работа, съседи, роднини и други. Тогава е добре, по време на общуването си с тях, да можем да се предпазваме от тяхното въздействие. Тъй като въздействието е енергийно е необходимо да си направим енергийна защита.

Това може и друг човек да ви го направи, но е най – добре всеки да си направи и сам. За да може да разчита и на себе си. Има много и различни начини эа създаване на енергийна защита. Всички те са хубави. Аз лично препоръчвам един от тях, който е по-лесен и достъпен.

Енергийна защита от подобен тип се създава мислено. Затова започваме изграждането и, като мислено създаваме около себе си една сфера. Ние оставаме вътре в нея и си казваме следния текст: „Мислено изграждам около себе си една сфера. Това е моята защита. Тя ме предпазва от всичко, което не е добро за мен. Огледалната и повърхност го връща обратно“. Необходимо е да си повторим няколко пъти този текст и да се опитаме да си представим всичко това.

Добре е след няколко часа да го направим отново няколко пъти. Така, колкото повече го повтаряме, по-силна и непробиваема ще стане защитата ни. Тя ще започне да работи веднага, но колкото повече повтаряме текста ще става все по-силна. Така всеки ден е желателно да го правим.

Веднъж създадена енергийната защита е постоянно с нас.Трябва просто непрекъснатто да я активизираме чрез повтаряне на текста. Чувал съм някои хора да казват:“ама аз си бях свалил защитата“. Запомнете: защитата не се сваля. Тя по никакъв начин не ни пречи. Тя не пречи и на общуването ни с близките ни хора. Тя просто ни предпазва при евенпуално нежелателно енергийно въздействие.

Сега след като разбрахте как да създадете своя енергийна защита се надявам, .е ще се справите. Видяхте, че не е трудно. Научил съм изключително много хора, които с успех го прилагат в живота си. Ще се научите и вие.

Има разбира се и други методи за енергийна защита. Това са така наречените амулети и талисмани, които са специално изработени за целта. Все пак за вярвящите, най-добрата енергийна защита си остава кръстчето, което се носи на шията.

Разбира се ако се носи с вяра!

А не само декоративно…