fbpx

Работа с хора

Станчо Станев - Работа с хораСтанчо Станев - Работа с хораСтанчо Станев - Работа с хора

Станчо Станев - Работа с хораСтанчо Станев - Работа с хора

В своята ежедневна практика се опитвам да помагам на хората, които се нуждаят и търсят моята помощ. Приемам хора с всякакви заболявания и рядко връщам някого. Опитваме се заедно с тях да намерим причината и да решим проблема. Повтарям, заедно, защото всеки сам трябва да се включи в намирането на причината за своето заболяване и да съдейства за отстраняването и. Така, заедно, ние можем да отстраним причината и да премахнем болестта. Често им напомням за това, как един древен лечител казвал на пациентите си: „Сега сме заедно аз, ти и болестта. Ако ти застанеш на моя страна, заедно ще победим болестта. Но ако застанеш на страната на болестта, аз нямам никакви шансове”. Когато хората са разумни и се включат в общото дело, то обикновено завършва успешно. Включете се и вие. Помогнете ми да ви помогна.

Станчо Станев - Работа с хораСтанчо Станев - Работа с хораСтанчо Станев - Работа с хора

Обикновено като се разболеят, хората обвиняват за това лекарите, здравната реформа, министъра на здравеопазването, лошото време, близките си и всички други, но не и себе си. Истината обаче е, че когато човек има здравословен проблем, първо трябва да потърси причината в себе си, в своите мисли, емоции и дела. Ако причината се намери и осъзнае от пациента, това означава, че той вече сам поема отговорността за своето здраве, че осъзнава своята отговорност и вина за своето заболяване. Премахне ли се причината, премахва се и заболяването. По друг начин не става. Аз мога да премахна някакво заболяване, но ако човекът не осъзнае вината си и не помогне да премахнем причината, заболяването ще се върне отново и с още по-голяма сила.

За това осъзнаване обаче, е необходим достатъчно голяма духовна култура (опит и знания). Затова китайската медицина казва: „Няма нелечими болести, има нелечими хора”. Тоест всичко може да се излекува, но не на всеки. Премахвал съм всякакви заболявания, когато хората са ми вярвали и обратно не съм успявал да се справя и с най-простото заболяване, ако пациента не ми вярва.

Вярата е изключително важно условие при ползването на нетрадиционни методи на лечение. Вярата във възможностите на тези методи, вярата в искреността и силата на оказваната помощ и не на последно място, вярата в Лечителя. Успявам съм да помогна на всички, които не само се нуждаят и търсят моята помощ, но са готови и да я получат. На тези които казват „Какво ли не опитах, да опитам и това” трудно мога да помогна, защото това за тях е поредният „неуспешен” опит.

За съжаление този начин на мислене, изобщо не е добър за тях. Всъщност със своето недоверие, те сами затварят вратите и не допускат помощта да дойде при тях. Народа е казал: „Когато не вярваш, и Господ не може да ти помогне”. Имал съм и случаи, когато такива хора казват: „Аз знам че на мен никой не може да ми помогне, но идват ей така – за да опитат”. Горко им ! Или, „Моето заболяване е много сложно и страшно и на мен никой не може да ми помогне”. Просто, нямам думи ! Лошото е че е невъзможно такива хора да бъдат убедени по какъвто и да е било начин. Мисленето им трябва по-скоро да е „Опитах много неща, но този път вече трябва да стане”. Тогава във вашите очаквания, този опит ще бъде различен от досегашните и ще има успех.

Запомнете от мен – всичко се лекува ! Подгответе се преди да дойдете при мен или при когото и да е било. Наистина ли искате да търсите помощ от лечител ? Посъветвайте се с приятели, проучете, ако имате възможност и се запознайте, дори и задочно с различни лечители и методите, които прилагат. Този който ви допадне и привлече по някакъв начин е вашият Лечител. Отидете при него и му вярвайте ! Освободете съзнанието си ! Приемете всичко, което ви каже, направете всичко каквото е нужно ! Повярвайте му – той е вашият човек ! Вашият Лечител ! Той ще ви помогне ! Послушайте сърцето си !

Бъдете все ПОЗДРАВи !

Станчо Станев

Ще се опитам да ви помогна:

–  При заболявания на опорно-двигателния апарат:
– болки в гърба, кръста, краката, ръцете
– дискова херния, дископатия, ишиас, лумбаго, радикулит
– болки и проблеми със ставите
– спортни и битови травми
– схващане на врат, рамене, ръце, крака
– изтръпване на ръце, крака или отделни части
– главоболие, мигрена, световъртеж, гадене
– заглъхване на ушите или шум
– отслабване на зрението и други очни проблеми
– други не описани до тук

При нервно-психически заболявания:
– преживян стрес и психически травми
– премахване на натрупан стрес
– депресия, натрапчиви мисли, апатия
– сърцебиене и аритмия
– страхови неврози, раздразнителност и фобии
– хронична умора, нервност
– често главоболие и мигрена
– безсъние, проблеми със съня, отпадналост
– напрегната ежедневие, изпълнено със стрес
– укрепване на емоционално-психическото здраве
– предпазване от нежелани външни енергийни въздействия
– създаване на енергийна защита
– други не описани до тук

– При гинекологични заболявания:
– кисти и миоми
– нередовен цикъл или липса на такъв
– други не описани до тук

Други заболявания:
– диабет
– проблеми с щитовидната жлеза
– високо кръвно налягане
– проблеми със стомаха и червата
– проблеми с черния дроб
– проблеми с бъбреците
– други не описани до тук

Освобождаване от чуждо нежелано присъствие:
– на духове на починали хора
– извънземни пришълци
– други нежелани присъствия и намеси

Работа с „новите” деца и техните родители:
– „индигови” деца
– „кристални” деца
– други

При други не описани тук заболявания и проблеми след консултация.